Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου της Daily Taste διεξαγάγει καθημερινούς εσωτερικούς ελέγχους και οι κανόνες υγιεινής των τροφίμων και του συστήματος HACCP τηρούνται σε κάθε τομέα και στάδιο της παραγωγής:
- Aυστηρή αξιολόγηση προμηθευτών
- Aξιολόγηση των πρώτων υλών βάσει υψηλών προδιαγραφών
- Eφαρμογή συστημάτων παρακολούθησης της παραγωγικής διαδικασίας
- Συνεχής έλεγχος των παραγομένων προϊόντων και υπηρεσιών και διαρκής
βελτίωση αυτών - Αξιολόγηση προσωπικού σε τακτά χρονικά διαστήματα, με παράλληλη
ενημέρωση και εκπαίδευση του
Η εταιρεία λειτουργεί στο σύνολο της, εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων, σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων FSSC 22000, ISO 22000:2018 και ISO 9001:2015, για την τήρηση των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον φορέα πιστοποίησης TUV HELLAS.